Transport Diverse

Transportam diverse, transport obiecte grele sau voluminoase oriunde in tara

0766 300 700

Aveti diverse obiecte grele sau fragile de transportat ca de exemplu un pian ? Va punem la dispozitie autoutilitare dotate corespunzator pentru transportul obiectelor voluminoase. Autoutilitarele au 24m³ sunt prevazute cu lift hidraulic si sunt suficient de incapatoare pentru a putea transporta piane, bancomate, automate de cafea, seifuri, jocuri electronice sau echipamente IT de mari dimensiuni precum plotere, copiatoare, marfa paletata sau orice altceva.

Detinem autoutilitare de 24m³ echipate cu obloane hidraulice ce pot ridica pana la o tona, astfel incarcarea se realizeaza foarte usor pentru orice obiect voluminos.

Autoutilitarele noastre sunt echipate corespunzator pentru astfel de transporturi si au in dotare: cartoane, paturi de molton, transpaleta, liza,chingi pentru transpotrul mobilierului masiv precum piane sau dulapuri si pot intra fara restrictii in orice zona din orice oras, chiar si in centrul istoric.

Avem capacitatea de a transporta, in deplina siguranta instrumente muzicale precum piane sau pianine, echipamente electronice precum automate de cafea, bancomate, jocuri electronice, aparatura medicala, vitrine frigorifice sau echipamente IT de mari dimensiuni.

 

De ce sa transportati cu noi ?

✅ Avem cele mai mici preturi

Oferim perturi imbatabile pentru orice tip de transport de marfa, mobila, frigorific, obiecte volumionoase sau moloz

✅ Transportam din orice oras in orice oras

Avem echipe de transport in toate marile orase din tara iar acest lucru inseamna cel mai mic pret de transport

✅ Ajungem la dvs. in cel mai scurt timp

Va asiguram masina pentru transport in cel mai scurt timp. In Bucuresti si Ilfov ajungem la dvs. in cel mult 60 de minute

✅ Dispecerat deschis Non Stop

Lucram 7 zile/saptamana, 365 zile/an. Efectuam transport inclusiv pe timpul noptii si in weekend