Transport Moloz

Transportam moloz, deseuri nepericuloase, mobilier vechi

0766 300 700

Oferim servicii de transport moloz si deseuri nepericuloase precum: sol necontaminat, roca, nisip, pietris, beton, beton asfaltic, blocuri de zgura, caramida, tigla, sticla, lemn, sticla, textile, cauciuc, metal, materiale de constructii ramase sau uzate, materiale nefolositoare.

Indiferent ca locuiti la casa sau la bloc, deseurile ramase dupa renovare nu pot fi aruncate la ghenele de gunoi sau pe strada, prin urmare va trebui sa gasiti o modalitate legala de a scapa de el.

Iata momentul in care aveti nevoie de o firma specializata in evacuarea molozului. In functie de cateva detalii precum caratul pe scari sau de cantitatea de moloz ce trebuie transportata, va facem un calcul final pentru operatiunea de transport a molozului. Pretul depinde in principal de cantitatea de moloz ce trebuie transportata, sau de numarul de masini necesare. Va punem la dispozitie masini cu o capacitate de 2 tone pentru un singur transport.

In plus, avem contract cu majoritatea gropilor de gunoi ecologice din tara, prin urmare veti fi intodeauna servit rapid si ieftin.

Alegeti serviciile noastre indiferent de localitatea in care va aflati, veti fi cu siguranta satisfacut de rezultate!

 

De ce sa transportati cu noi ?

✅ Avem cele mai mici preturi

Oferim perturi imbatabile pentru orice tip de transport de marfa, mobila, frigorific, obiecte volumionoase sau moloz

✅ Transportam din orice oras in orice oras

Avem echipe de transport in toate marile orase din tara iar acest lucru inseamna cel mai mic pret de transport

✅ Ajungem la dvs. in cel mai scurt timp

Va asiguram masina pentru transport in cel mai scurt timp. In Bucuresti si Ilfov ajungem la dvs. in cel mult 60 de minute

✅ Dispecerat deschis Non Stop

Lucram 7 zile/saptamana, 365 zile/an. Efectuam transport inclusiv pe timpul noptii si in weekend