Transport Mobila

Transport mobila, mutari locuinte si relocari companii

0766 300 700

Indiferent daca e vorba de transportul mobilei in cazul in care va schimbati domiciliul, sau ati achizitionat mobila voluminoasa pe care trebuie sa o transportati in localitatea unde locuiti, aveti nevoie de o firma care sa va asigure pe langa siguranta transportului si un pret echitabil, de personal calificat care sa va ajute sa montati si sa demontati mobila, sau de cineva care sa poata intra cu masina in zonele cu acces limitat ca de exemplu centrul istoric. La toate aceste probleme, dar si la altele, puteti apela cu incredere la noi.

Oferim seriozitate, atat in negocierea pretului cat si in ceea ce priveste grija fata de ceea ce se transporta.

Mai mult, tamplarii nostri va pot ajuta nu doar la demontatul mobilierului, dar si la repararea celui deteriorat. Masinile sunt echipate corespunzator si au in dotare folie, cartoane, paturi de molton, transpaleta, liza, chingi pentru transportul mobilierului masiv si pentru ancorarea acestuia in masina. Avem experienta necesara pentru mutarea oricarui tip de mobilier, fie ca este vorba de locuinte sau firme.

Pe parcursul transportului, mobila si obiectele dvs. sunt asigurate prin intermediul unei polite de asigurare in valoare de 50.000 Euro.

De ce sa transportati cu noi ?

✅ Avem cele mai mici preturi

Oferim perturi imbatabile pentru orice tip de transport de marfa, mobila, frigorific, obiecte volumionoase sau moloz

✅ Transportam din orice oras in orice oras

Avem echipe de transport in toate marile orase din tara iar acest lucru inseamna cel mai mic pret de transport

✅ Ajungem la dvs. in cel mai scurt timp

Va asiguram masina pentru transport in cel mai scurt timp. In Bucuresti si Ilfov ajungem la dvs. in cel mult 60 de minute

✅ Dispecerat deschis Non Stop

Lucram 7 zile/saptamana, 365 zile/an. Efectuam transport inclusiv pe timpul noptii si in weekend